3D Printing

VAN MIERLO BREIDT UIT!

Van Mierlo heeft veel expertise met 3D printing waarbij we samen met de klant en onze engineers in eigen huis de beste oplossing bieden op gebied van te printen opdrachten en materialen.

De printercapaciteit is nu uitgebreid naar 7 printers met formaten tot 600 x 600 x 600mm. Hierdoor zijn we in staat om grote series te produceren in hoogwaardige 3D print kwaliteit. Van Mierlo ontwerpt en fabriceert o.a. op maat gemaakte inlays voor tooltrolley’s. De wensen en eisen met betrekking tot inrichting en ontwerp van een tooltrolley zijn zeer specifiek, opgebouwd uit de tools, lay-out en het formaat. De voordelen van custom made inlays zijn vooral de flexibiliteit en de beschikbaarheid van tools op de juiste plek. Daarnaast zorgt dit voor overzichtelijke werkplekken en helder voorraadbeheer. Denk hierbij ook aan het veilig opbergen van bijvoorbeeld meetgereedschap in een kwaliteit- en controleafdeling. De inlays zijn ook geschikt voor tooltrolley’s in de cleanroom.

Ook bestaat de mogelijkheid tot het printen van prototypes en andere specifieke printopdrachten. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, bel naar 0492-523393 of mail: info@vanmierlobv.nl.

Comments are closed.