Toepassingsvideo’s

Custom made inlays tool trolley

Van Mierlo heeft al jaren ervaring met het 3D printen en in nauwe samenwerking met ingenieurs en de klant wordt altijd gezocht naar de perfecte oplossing op gebied van hardware en materialen.

Ondertussen staan er zeven 3D printers met een maximale capaciteit van 600x600x600 mm 24/7 te draaien, waardoor een hoge mate van productiviteit kan worden geboden.

De wensen en eisen met betrekking tot inrichting van een tool trolley zijn zeer specifiek, bestaande uit de tools, de lay-out en het formaat. Van Mierlo ontwerpt en fabriceert op maat gemaakte inlays voor tool trolley’s middels elk gewenst ontwerp, de engineering hiervoor is in eigen huis.

De voordelen van custom made inlays zijn met name de flexibiliteit en de beschikbaarheid van tools op de juiste plek. Daarnaast zorgt dit voor overzichtelijke werkplekken en helder voorraadbeheer. Denk hierbij ook aan het veilig opbergen van bijvoorbeeld meetgereedschap in een kwaliteit- en controleafdeling. De inlays zijn ook geschikt voor trolley’s in de cleanrooms.

 

SANDVIK COROMANT COROTAP

Sandvik Coromant highlights – CoroMill® QD, CoroMill® Plura, InvoMilling™ 1.0

Loctite toepassingsvideo's

Comments are closed.