Bij van Mierlo BV

Welkom...

Over ons

Wie zijn wij?

Van Mierlo is, als financieel onafhankelijk familiebedrijf, een technische handelsonderneming die vanuit een eigen identiteit inspeelt op vraagstukken uit de markt waarbij oplossingsgerichtheid en flexibiliteit centraal staan en hiermee de continuïteit in de relatiesfeer waarborgt. 

Van Mierlo dankt haar naamsbekendheid binnen deze regio aan haar kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij leveren u een uitgebreid assortiment t.b.v. o.a. de metaalindustrie, non-food sector en hightech industrie. Ons gemotiveerde team staat voor u klaar om u te ondersteunen, te adviseren en oplossingsgericht met u mee te denken, teneinde uw rendement te verhogen. 

In 2023 vierde van Mierlo BV haar 60-jarig jubileum. Hieruit spreekt het vertrouwen dat onze klanten hebben in ons als MRO-leverancier en wij willen onze samenwerking graag optimaliseren richting de toekomst.

Van Mierlo  is uw partner wanneer het gaat om betrouwbaarheid, service en productenpakket!

 Van Mierlo en de hightech industrie

Als preferred supplier van een van de grootste organisaties binnen de hightech industrie,  bezit Van Mierlo veel kennis en ervaring met betrekking tot het leveren van gereedschappen in de semicon industrie. Deze kennis bevindt zich met name op het vlak van cleanroom compatible gereedschappen. Dit maakt Van Mierlo uniek in deze markt.

Post a Comment